Vakantie in Italië

ACCOMODATIES

Kamperen in Italië

Kleinschalig kamperen op ruime plaatsen midden tussen de heuvels met een vrij uitzicht rondom. U kampeert op gras en de minicamping is alleen toegankelijk voor ’tentbewoners’.  Uw vakantie in Le Marche onder het motto: Kamperen zoals kamperen bedoeld is!
Agricamp Picobello is volgens de ANWB medewerkers één van de 75 meest leuke, bijzondere, geliefde, memorabele campings van Europa.

Ga naar Minicamping

Agricamp-Picobello-B-and-B-minicamping-outdoor-trekking-rental-bike-le-marche-italie

Bed and Breakfast in Italië

Uw eigen comfortabele plek in Italië; Bed and Breakfast bij Agricamp Picobello. Een eigen entree en badkamer en een veranda met gebruik van buitenkeuken maken deze accommodatie compleet. Het ontbijt is uitgebreid en wordt aan tafel geserveerd; schuif maar aan!
Onze B & B behoort volgens de volkskrant tot de lijst van Bed & Breakfast accommodaties met Nederlandse eigenaren op de mooiste plekjes in Europa en ver daarbuiten!

Ga naar Bed & Breakfast

De Picobello Shell

De Picobello Shell heeft een geheel eigen uitstraling en is eigenlijk nergens anders mee te vergelijken. De Shell biedt het comfort van een vakantiehuisje terwijl het kampeergevoel absoluut blijft bestaan! Voorzien van echte bedden, een compleet ingerichte keuken en eigen terras mag dit gerust Glamping in Le Marche worden genoemd.
Met de Picobello Shell toont Agricamp Picobello aan ‘origineel’ te zijn en de gasten een uniek onderkomen aan te kunnen bieden.

Ga naar de Picobello Shell

 

kamperen-shell-camping-minicamping-vakantie

De Pipowagen

Beleef uw vakantie eens geheel anders! Niet met de tent, niet in een huisje of een caravan maar in een originele pipowagen.

Ga naar de Pipowagen
Deel deze pagina:

Agricamp-Picobello-B-and-B-minicamping-outdoor-trekking-rental-bike-le-marche-italie

Agricamp Picobello is o.a. aangesloten bij:

org-grijs-bijzonder-plekje2-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoororg-grijs-anwb-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoororg-grijs-bed-and-breakfast-nl-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoor