Recensies Gasten

Gastenboek Agricamp Picobello

In ons on-line gastenboek plaatsen we citaten en quotes uit het ‘geschreven’ gastenboek zoals aanwezig op de camping en Bed and Breakfast accomodatie.

Heel erg bedankt voor het fantastische verblijf in de Shell. Je hebt hier een waanzinnige plek en wij voelden ons (met name door jouw gastvrijheid) helemaal thuis.
Wij gaan dit aan al onze vrienden aanraden en zijn zeker van plan nog eens bij je komen!

Sanne en Wouter / mei 2023

Als je jaarlijks zulke mooie verhalen hoort van je vader en tante, dan moet je dit toch met eigen ogen gaan bekijken en nu snappen we waar het enthousiasme vandaan komt.
Wat een prachtige plek, het voelt hier vertrouwd en er is nog zoveel voor ons te ontdekken dat we zeker terugkomen!
Liesbeth en Joris / mei 2023

Wederom op deze fantastische camping, we hebben genoten van de rust, de bergen, de zee en de mooie dorpjes. Tot de volgende keer!
Marjo en Johan juni  / 2023

Voor de derde keer hebben we genoten van de omgeving en de gastvrijheid. Dank je wel en tot de volgende keer!
Mieke en Bas / juni 2023

Bedankt voor de gezellige dagen die we hier weer hebben gestaan met onze tent. Heerlijk rustig, prachtig groen, mooie omgeving en een weids uitzicht. Het heeft ons goed gedaan!
We hebben ook veel aan jouw nuttige adviezen gehad. We komen beslist nog eens terug!
Maria en Wim / juli 2023

Voor de eerste keer staan we op Picobello, de mooiste camping die we tot nog toe hebben gehad. Een paradijsje! We hebben de groene specht, de wielewaal en de hop op ons veldje gespot!!
Josefien en Bernard  / juli 2023

Bedankt voor de gastvrijheid en de gezelligheid! We hebben genoten en zijn echt tot rust gekomen!
Dorine en Laurens / augustus 2023

Het was fijn en wat ging het weer snel, veel te snel. We hebben 22 nachten gekampeerd en genoten van al die mooie plekken die we nog niet ontdekt hadden.
Saskia en Alex / augustus 2023

Na jaren zijn we weer teruggekeerd en we vragen ons af waarom we zo lang gewacht hebben. We hebben genoten en komen volgend jaar weer terug!!
Mardou en Paul / september 2023

Een geweldig camping in een geweldige omgeving waar je nooit genoeg van krijgt!
Lisa en Ton / september 2023

De eerste gasten van 2022! We hebben een heerlijke vakantie gehad en we mochten genieten van jou gastvrijheid en dat was geweldig!
Diane, Bauke en Youri
 
De Shell is fantastisch en dan de natuur om je heen, uitzichten, complete stilte maar wel geluiden van vogels, insecten en bladeren….heerlijk! We komen terug!
Maja en Pitou
 
We hebben genoten van de camping, wat een rust! Bedankt voor de gastvrijheid en de wandeltips!
Melle en Michelle
 
Wat een fijne plek is dit. We hebben genoten van de rust, de bergen, de leuke dorpjes, de lekker koffie’s en natuurlijk van jouw warme gastvrijheid.
Ingrid en Ben
 
Onze vakantie zit er helaas alweer op, wat is het snel gegaan en wat hebben we genoten! Oude bekenden ontmoet, gezellige avonden in het praathuis gehad en prachtige wandelingen met schitterende uitzichten gemaakt! Erna Bedankt!
Anneke en Rob
 
Dank voor de geweldige ontvangst, de prachtige plek en de fijne avonden met elkaar. Wij hebben genoten van Top tot Teen.
Dina en Cees
 
Voor de 7e keer zijn we dit jaar opnieuw bij Picobello geweest, zoals zo vaak gezegd ; het voelt als thuiskomen hier! De rust, de ruimte en de gezelligheid die we hier treffen is zeldzaam. We hebben opnieuw veel gezien en blijven telkens onder de indruk van de omgeving.
Elly en Hans
 
Onze primeur! Wat een paradijsje, prachtige vogels en vlinders en wat een ruimte! Fijn schoon sanitair en wat leuk dat er een wandelboekje voor de gasten klaar ligt. Bedankt dat we mee mochten genieten in jouw paradijs!
Francien en Hendrik
 
Eerst maakten we een lange reis, toen belandden we in het paradijs. Jij en Orso die ons al verwachtten, zonnebloemen die naar ons lachten. Enorme ruimte, uitzicht en rust, geweldige genoten, terugkomen is een must!
Birgit en Jacques
 
Na 9 jaar weer terug op deze fantastische plek. Heerlijk genoten van de natuur, gastvrijheid, omgeving en van Orso.
Volgens Floris zelfs de liefste hond van de wereld. We komen zeker terug!
Mirjam en Bjorn

Tim & Isabelle;
Wat een prachtige plek heb je hier. We hebben onwijs genoten van het mooie uitzicht, de lekkere moerbeien en je gastvrijheid.
We voelden ons welkom! Jouw tips hebben ons geholpen de omgeving te ontdekken!
 
Emiel & Froukje;
Het was weer fantastisch. Wat hebben we weer genoten van dit hemelse plekje. Tot ziens!
 
Jan & Karin;
Wat heb je hier een mooie plek gecreëerd, we zijn heerlijk losgekomen van alles en daaraan dragen bij de prachtige natuurlijke locatie, de rust, de gezelligheid van andere kampeerders maar bovenal jouw gastvrijheid, deskundigheid en interesse.
 
Fred, Carla en Carlijn;
De tijd is omgevlogen, de ontvangst door Orso was overweldigend en Carlijn was direct verliefd op de kittens. We zullen nog lang nagenieten en de Shell was geweldig!
 
Jeroen & Anneli;
Wat een heerlijke tijd weer op Picobello in Le Marche. De tijd is omgevlogen en dat is een goed teken.
Voor de 5e keer waren we hier en we hebben veel nieuwe plekjes gezien, op de racefiets neem je het landschap nog beter in je op.
Ontzettend bedankt voor je gastvrijheid en tot ziens.
 
Hanneke & Peter;
Er zijn weinig woorden nodig, het was weer een geweldige ervaring. Wees trots op je prachtige plek!
 
Karin & Leo;
Wat hebben wij een heerlijke plek gevonden op jouw camping, die je zo met passie runt.
Je staat op elk moment voor iedere vraag klaar of zomaar even voor een praatje. Je bent een Supergastvrouw!
We hebben het heerlijk gehad en zouden graag nog eens terugkomen.
 
Ricardo & Mark;
Per toeval zijn we hier terechtgekomen op jouw fantastische Agricamping met een hartelijk ontvangst en prachtig uitzicht.
We zijn helemaal tot rust gekomen en willen je nogmaals bedanken voor het unieke en fijne verblijf en we komen graag nog een keer terug.
 
Reza & Christel;
Wat een mooie plek is dit! We hebben genoten van de camping en de omgeving. Het was de eerste keer en waarschijnlijk niet de laatste!
Alles kan en niets moet, heerlijk!!!
 
Frank & Renée;
Via Jeannette en Koen hoorden we van jouw Paradijs en het was het beste advies wat we sinds heel lang gekregen hebben!
We zijn sprakeloos van alle fijne dingen hier, de rust, het terrein, het frisse sanitair en natuurlijk de lieve honden Orso en Leo.
We komen zeker terug!
 
Wineke;
Voor de zoveelste keer bij jou. Eerst de tent, dan de pipowagen en nu de B&B. Zoals elke keer geweldig verwend worden door jou en fijne tips gekregen. Dank voor alles!
Seizoen 2020
Raymond, Patricia, Kevin en Tristan
Het was weer een geweldige vakantie op deze camping. Hoogtepunt was de wandeling naar Lago di Pilato. Lieve Erna en Orso, dank voor jullie gastvrijheid.
Irma & Fred

Het is altijd bijzonder op Picobello te mogen verblijven, dit Corona-jaar helemaal! Het leek wel glamping met een eigen douche, toilet en wastafel. We komen zeker terug!

Angelique en Huub

We hebben genoten, ook dit jaar weer van dit fantastisch mooie gebied, het warme weer, heerlijk eten, de Italiaanse mentaliteit, de mooie fietstochten die Huub heeft mogen maken maar vooral de gezelligheid en jouw gastvrijheid.

Rense, Alina, Lisa en Marlou
Bedankt voor deze heerlijke vakantie! We hebben genoten van het fantastische uitzicht en de natuurgebieden ! De meiden beklommen ‘Lame Rosse’ en wat zijn ze daar trots op!
Caroline en Marc

Dank voor al je goede zorgen, het verblijf in de B&B was heerlijk evenals het ontbijt! En wat een uitzicht op de bergen die we ook bezochten ; fantastisch!

Pjotr & Antoinette

Verbinden en afscheid nemen, daar ben je een kei in ; sociaal en betrokken bij iedere gast. Bedankt voor alles en wat was die BBQ gezellig!

Ellis en Steffen

Wat zijn we blij dat de Corona-stress ons er niet van weerhouden heeft om naar Italie te reizen. Picobello is een heerlijke locatie waar we van de rust hebben genoten. Fietsend hebben we de omgeving verkend, ieder dorpje heeft een vergezicht die voldoening geeft!

September 2019
Gerda & Frank

Orso ontving ons openhartig… Erna ook
Orso was altijd blij… Erna ook
Orso was zeer attent… Erna ook
Orso was heel lief… Erna ook
Hartelijk dank voor de service en de heerlijke koffie!

Augustus 2019

Rineke & Bert, Pieter, Laurens, Charlotte, Bart en Maurits
Het was weer een fantastische vakantie op Picobello, lekker rustig en sociaal. De tiende keer gaat zeker komen!
Angelo
Dank je wel voor de leuke en mooie vakantieplek, ik heb het hier naar m’n zin gehad en kom zeker terug.
Teele, Coby & Laurens
We vinden het heel bijzonder hoe jij deze camping runt, altijd vrolijk tegen de gasten. We hebben hier lekker kunnen uitrusten en een streek verkend die we nog niet kenden! Daarnaast heerlijk gezwommen in de zee. Je bent een topper! 
 
Gerben, Maaike, Kasper & Hugo
Onze allereerste keer in Italie en meteen op de beste camping, we zijn ‘verpest’. We hebben erg genoten van de rust op de camping en zijn helemaal bijgekomen. Dankjewel voor je gastvrijheid, veel geluk en een knuffel voor Orso.
Dorien & Evert
Bedankt dat we mochten genieten van jouw paradijsje. Heerlijke rust, warmte en gezelligheid en wat hebben we genoten van jouw gastvrijheid.
Juli 2019
Trudy &  Kees
Jouw uitleg over de omgeving is fantastisch. Mede door jou hebben we Italie echt leren kennen. We komen terug want waar vingen we zo’n fantastische kampeerplek.
Janneke & John
Onze belofte van 10 jaar geleden is ingelost en we maken een nieuwe afspraak om terug te komen. Een heerst een heerlijke sfeer en natuurlijk gastvrouw Erna, fantastisch.
Zegt het voort : Picobello moet zo blijven.
Elly & Hans
Na een paar jaar ‘Picobello-loos’ geweest te zijn, voelde het weer als thuiskomen. En nu ook kennisgemaakt met die lieve enthousiaste Orso. We hebben het weer heerlijk gehad.
Nathalie, Kristof & Renske
Wat gaat de tijd hier toch snel maar het was dan ook zalig! Bedankt voor je gezelligheid, gastvrijheid en goede zorgen. We zeggen geen vaarwel maar tot ziens!


Juni 2019

Ineke & Emile
Na ons zoveelste verblijf hier (tent, B&B, Shell) is het telkens weer vol aangename verrassingen door de gastvrijheid en de mogelijkheid tot fantastische wandelingen. Graag komen we weer!
 
Ineke & Pieter
Picobello is met recht een topcamping in alle opzichten! We vonden rust en hebben gewandeld in de Monte Sibillini maar we hebben niet alles kunnen doen dus… terugkomen is een must!
Yvon en Dries
We hebben genoten van de prachtige camping, de rust en de eenvoud. Dank voor deze fijne plek, helemaal houden zo!
Mary & Huub
We voelen ons hier altijd heel gelukkig en we hopen dat het ons gegeven zal zijn om nog vaker hier op deze heerlijke plek te kunnen terugkomen. Heel veel dank en het allerbeste gewenst!
Jeannette & Koen
Volgens ons is er geen camping die aan Picobello kan tippen en we weten nu al dat we volgend jaar graag terugkomen. 
Petra & Bert
Heel hartelijk bedankt voor alles, je bent een topvrouw, geweldig en wat een mooie camping. We komen terug!
Mei 2019
Hense & Monique
Wij hadden het voorrecht om dit jaar de eerste B&B-gasten te zijn. Het was ons eerste bezoek aan Picobello maar zeker niet ons laatste. We hebben genoten!
Ina & Jan
Op onze trip door Italie was het in Le Marche weer echt ‘thuis komen’. We hebben weer genoten van de prachtige omgeving en de zorgzaamheid van Erna.
September 2018
Hero en Marcel

Erna heeft de dimensie in zich om je het vakantiegevoel en alles wat erbij hoort te geven. Geweldig! Voor eens en voor altijd! Picobello, Erna, Parbat en Kili ; niet uit het oog, niet uit het hart!!

Augustus 2018
Koen en Jeannette
Het was onze derde keer en zeer zeker niet de laatste keer. We hebben hier weer een heerlijke tijd gehad, ik waan me in een paradijs en we zijn heerlijk tot rust gekomen. Dank je wel voor 100% genieten van je prachtige en goed verzorgde camping en heel graag tot ziens! 

 
Margreeth en Hans
Voor het eerst in Le Marche en wat is het hier mooi! De bergen, het strand, de uitzichten en zeer zeker ook de rust. We snappen dat jij hier al 15 jaar bent. Bedankt voor je gastvrijheid, je uitleg over dit gebied en je aanbevelingen van plekken waar we naar toe konden en de restaurants waar we heerlijk konden eten. Het was een topvakantie en we zeggen graag : tot ziens!  
 
Henk Jan en Marjolijn
Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad op jouw camping, het is hier ronduit geweldig. Onze kinderen Joost en Lise gaven aan dat ze deze camping de allerleukste vonden en dat geldt ook voor ons! Bedankt! 
 
Carlijn
Ook dit jaar was het weer geweldig. Ik heb papa ingemaakt met ping pong 🙂  Ik ga jou en Parbat en Kili missen. 
 

Ineke, Robert en Jort
We hebben genoten van de rust op deze camping. Prima tips gekregen om te wandelen, te rijden en te eten. Erna je was geweldig, altijd! Jort kreeg zelfs een kadootje voor zijn verjaardag. Kortom, een heerlijke vakantie.

Juli 2018

Manuel en Marijke
Picobello staat definitief op nummer 1 op onze camping top 5. We hebben zeker een pond moerbeien opgepeuzeld en kruiden geplukt vlakbij de tent, wat een paradijs! En de vogels, we hebben de volgende gespot : wielewaal, groene specht, grote bonte specht, puttertjes, Italiaanse mussen, bonte kraaien, kwartels, een fazant en als top : de gekraagde roodstaart en een bosuil. We komen terug om te relaxen in de hangmatten en te genieten van de mooiste camping ooit! 
 
Wiggele en Fransina
Wat maar 3 nachten zou worden is door de sfeer, de mensen, de natuur en natuurlijk door jou 13 nachten geworden. Je hebt een heerlijke plek  om tot rust te komen en de omgeving biedt zoveel moois, de tocht naar de Piano Grande was fenomenaal. Bedankt voor alles!
David, Thomas en Annelies
We kozen deze camping o.b.v. de Zoover-beoordeling en je bent met je camping de 9,8 meer dan waard. We hebben genoten van de rust op de camping en de sfeer die jij overbrengt. We zeggen; verander niets en blijf zo verder doen we komen zeker terug. De streek is zo veelzijdig en we hebben nog lang niet alles gezien. 
Mieke en Kees
We hebben geweldig genoten van de heerlijke plek op jouw prachtige camping, wat een rust! De gezellige uitstapjes (dorpsfeest met band en wijnproeverij) maakten het helemaal af.
 
De zussen Terlien
Na 2 weken in de fijne huurtent moeten we nu helaas weer naar huis. Jij hebt de mooiste en fijnste camping waar we ooit gestaan hebben en we kamperen al 55 jaa… Nergens voelden we ons zo welkom en was alles zo liefdevol en met zoveel zorg en aandacht door jou geregeld. Tot volgend jaar! 


Juni 2018

Hijmen en Ditha
Dank je wel voor je gastvrijheid, goede zorgen en gezelligheid! We hebben weer genoten van natuur, bergen, de zee, mooie dorpjes en het heerlijke eten. 
 
Huub en Mary
We hebben voor de 5e keer genoten van je gastvrijheid, je liefde voor de mensen en de goede organisatie van de camping! Als ‘oudste kampeerders’ van Picobello komen we heel erg graag terug! 
 
Karin en Bram
Terug na 9 jaar, wat hebben we genoten van onze 3 weken. Je bent en blijft een fantastische gastvrouw en je hebt ons leuke en mooie dingen gewezen. Picobello had al een warm plekje in ons hart en dat is gedurende deze vakantie alleen maar warmer geworden. 
 
Nelleke en Tiemen
Het waren 3 heerlijke weken in dit oneindig mooie landschap met z’n prachtige mensen waar jij er 1 van bent! 


April en Mei 2018

Wim en Wendy
Voor het eerst in het echte voorseizoen op Picobello geweest. We hebben het voorjaar zien ontluiken, wat een rust! Mooie wandelingen in de besneeuwde Sibillini gemaakt. Het was weer heerlijk toeven bij jou. 
 
Eveline en Cor
Wat een geweldige plek en wat een geweldige gastvrije ontvangst. Dank je wel per tutti. We zeggen ; tot een volgende keer!  
Hennie en Jeannette
We komen op aanraden van onze dochter en schoonzoon, met hoge verwachtingen. Die zijn ruimschoots waargemaakt! Dank voor je warme ontvangst, de vele tips voor dagjes uit en restaurants.

Augustus 2017
Sietske en Ruben;
We hebben genoten van de rust, het geluid van de krekels, de sterrenhemel en de prachtige natuur.
Jos en Vincent, Casper en Evelien;
De vakantie was onvoorstelbaar, alles was top! Dit is allemaal te danken aan maar 1 ding ; jouw warme belangstelling en volledige toewijding aan je gasten, dank, dank, dank!
Irma en Fred, Pleun en Meg;
Wat een mooie plek en omgeving. We hebben ons uitstekend vermaakt en hopen snel weer terug te komen.

Juli 2017
Jeroen en Marga;
In één woord : Top hier op Picobello.
Luc en Bianca, Xander, Collin, Kjell en Lennart;
We vielen van de ene aangename verrassing in de andere zowel gastronomisch als met ‘actief bezig zijn’.
Hanneke en Robbert;
We komen telkens weer thuis, zover van huis.

Juni 2017
Anita en Jurjen;
De omgeving is echt onbeschrijfelijk mooi en we hebben heerlijk geslapen in de Shell.
Monique en Wil;
Wat een geweldige week hebben we hier bij jou gehad; prachtig weer, goed gezelschap en een attente en vriendelijke gastvrouw.
Nelleke en Luc;
De omgeving is heel divers en prachtig. ‘Hospitality’ zit jouw in het bloed Erna!
Fenna en Moniek;
Voor het eerst sinds jaren waren we weer met het hele gezin op vakantie. We hebben volop genoten van lekker weer, lekker eten, mooie dorpjes en veel gezelligheid.
Emmely, Jasper en Karel;
Wat hebben we genoten van het fantastische uitzicht, de ruime plek en de prachtige omgeving.

Mei 2017
Rineke en Bert;
De Shell is helemaal goed en de gastvrijheid van jouw Erna, echt top!
Frobert en Josje;
Na een paar jaar kwam de heimwee naar Picobello en wat hebben we weer intens genoten van deze fantastische plek!
Esther en Edwin;
We hebben een heerlijke week gehad mede dankzij jouw goede tips Erna! Tot de volgende keer.

April 2017
Wineke;
Dank voor de afgelopen 10 mooie dagen in de B&B en zeker tot ziens!
‘Fiets en Klusteam’;
We hebben weer mooie ritten gemaakt en vooral veel lol gehad.

Jan Willem en Katinka, september 2016
We hebben genoten van ons verblijf in de Shell, wat een fantastisch onderkomen! Heel graag tot een volgende keer!
Steef en Linda, september 2016
Bedankt lieve Erna voor de super verzorgde dagen, de B&B is voortreffelijk!
Bram, Christine, Daniel en Martha, augustus 2016
Het was heerlijk, 17 dagen lang en vooral genieten. Het was voor ons de eerste keer maar hopelijk niet de laatste!!
Annemarie, Nic, Leah, Bram en Sasha, augustus 2016
één week was veel te kort maar het was toch heel fijn en we hebben genoten!
Saskia, Alex, Sverre en Yah-el, augustus 2016
Op jullie camping gebeurt altijd wel iets speciaals, de avonden op het terras waren altijd heel gezellig!
Patricia, Raymond, Kevin en Tristan, augustus 2016
We hebben 3 fantastische weken gehad en weer veel gezien en gedaan. Wat een heerlijk gebied is dit toch!
Marc, Marjolein, Jens, Roosmarijn en Olive, juli 2016
We genieten alweer voor de 5e keer van deze prachtplek, de natuur, de hangmatten, de bergen, het strand ; alles was weer Picobello.
Sylvia en Geert, juli 2016
Het was geweldig om 8 jaar later weer terug te zijn op deze mooie plek. Inmiddels met 2 kinderen die het net als ons, ontzettend naar hun zin hebben gehad.
Hanneke en Wouter, juli 2016
We hebben ontzettend genoten, jullie snappen wat vakantie is!
Dorien en Rob, juli 2016
Erna is een fantastische gastvrouw die de omgeving goed kent.
Brigitte en Derk, juni 2016
Het verveelt nooit om terug te komen! De rust, de gastvrijheid, de ongedwongenheid, het ultieme kamperen, de aandacht, kortom… het blijf bijzonder!
Richard en Carina, juni 2016
Jullie hebben van Picobello een droomcamping gemaakt, aan werkelijk alles is gedacht tot in de kleinste details.
Wineke, juni 2016
Het was voor ons thuiskomen en we komen beslist terug!
Joke en Barend, juni 2016
Picobello, zonder meer de mooiste camping van Italie.
Hedwige en Francis, juni 2016
Picobello : een naam die hier wel heel erg past, veel warmte en betrokkenheid voor iedere gast. Het heeft ons hier bijzonder goed gesmaakt, een van onze vakantie een mooie herinnering gemaakt.
Jorgen, mei 2016
Weerzien in Montelparo. Het is fantastisch geworden, jullie hebben niet stilgezeten.
Eveline en Jan Paul, april 2016

Niet voor niets al voor de zoveelste keer hier; need we say more?
Peter, Kristof en Matthias, april 2016
Een onvergetelijke week – ééntje om te koesteren.
Theo, Otto, Melvin, Jurjen en Diede, april 2016
Voor de 5e keer hier fietsen; het blijft prachtig! Dat het zo leuk zou zijn en de gastvrijheid zo extreem groot daar was ik niet op voorbereid (Diede). Super bedankt voor de toffe week

Janneke en Walter, september 2015
Duizend maal dank voor deze eerste kennismaking met Le Marche. De streek mag blij zijn met een gastvrouw en gastheer zoals jullie.
Hetty en Hans, september 2015
Jullie mogen trots zijn op zo’n mooie camping en wij komen vast en zeker nog eens terug.
Anka en Roelof, september 2015
Absoluut een plek om aan vrienden de vertellen en natuurlijk om zelf terug te komen.
Eelke en Juul, augustus 2015
Wat zijn jullie een fantastisch stel met een geweldige camping. SUPER, SUPER, SUPER bedankt!
Wilma en Joost, augustus 2015
Rob; ontzettend bedankt voor je enthousiaste begeleiding, je scherpe woordgrapjes en subtiele steun om mij bovenop die berg te krijgen. Erna, ontzettend bedankt voor je goede zorgen; ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen.
Marjan, Danny, Madelief en Stach, augustus 2015
Jullie zijn warme, attente mensen en dat hebben jullie ook in de camping gelegd. De mensen die op jullie afkomen hebben het geluk op zo’n zalige plek te belanden.
Patricia, Raymond, Kevin en Tristan, augustus 2015  (2e keer)
Na vorig jaar op deze prachtige plek te vertoeven moésten we gewoon weer terugkomen. Volgend jaar zien jullie ons zeker weer terug want we zijn nog lang niet uitgewandel en uitgekeken hier.
Tamara en Gerco, augustus 2015
Een zalige vakantie met een “wees meer dan welkom en voel je thuis”.
Dank jullie wel en tot snel!
Anneli, Jeroen en Sarah, augustus 2015
We komen superlatieven tekort. Het was een TOP vakantie!
Yvonne, Arjen en Jasmijn, augustus 2015  (3e keer)
24 uur in een dag is te kort om te genieten van luieren, naar het strand gaan, te klimmen, te koken of lekker rond touren. Wij willen langere dagen om te genieten van Picobello en van jullie!
Karina, André, Laurens, Constantijn en Sebastiaan, juli / aug. 2015
De outdoor activiteiten op jullie camping gaven voor ons de doorslag en daar hebben we geen spijt van gekregen. We komen graag een keer terug.
Jeanette en Koen, juli 2015
Na dag 1 wisten we al dat we hier terug willen komen. Een hele diepe buiging; chapeau!
Inge, Sander en Senne, juli 2015
Zelden in een vakantie zo tot rust gekomen en zoveel plezier gehad. Het was helemaal perfect!
Willy en Henk, juli 2015  (8e keer)
Hier geldt zeker: Eens camping Picobello – dan is de rest behelpen
Heleen, Bart, Femke, Sam en Marijn, juli 2015
Ik (Heleen) heb me nog nooit zo thuis gevoeld op een camping. Ik heb genoten van jullie gastvrijheid, vriendelijkheid, zorgzaamheid, gezelligheid en bovenal “vriendschap”. Ik ga jullie echt missen.
Ank, Misch, Tonnie en Marien, juli 2015
We hebben 6 mooie wandelingen gemaakt mede dankzij jullie tips en uitgebrachte wandelboekje. Jullie vriendelijkheid, service en persoonlijke aandacht voelt als welkom en gastvrijheid; in één woord klasse!
Margo, Tjip en Emma, juli 2015  (4e keer)
Het was weer thuiskomen hier. We komen zeker terug op jullie prachtige plek; jullie zijn schatten!
Aline, Danny, Hugo en Lauren, juli 2015
We hebben twee heerlijke weken gehad! Het overtrof onze verwachtingen.
Dineke en Wim, juli 2015
Al 45 jaar kamperen we maar hebben nog nooit zo’n mooi plekje ervaren.
Nathalie, Kristof en Renske, juli 2015  (2e keer)
Voor de derde keer hier en nog kunnen we er geen genoeg van krijgen.
Agnetha en Wim, juli 2015
Van ons krijgen jullie een dikke tien!
Wij vonden het zalig bij jullie, net alsof we hier al heel lang komen
Willy en Koert, juni 2015  (2e keer)
Ook na zeven jaar nog even gastvrij. Kamperen zoals het moet zijn! Dank voor alles.
Joeke en René, juni 2015  (2e keer)
We kwamen voor een week en het werden er drie. Dat komt door jullie gastvrijheid en het gevoel hier echt welkom te zijn.
Brigitte en Derk, juni 2015  (3e keer)
Hartelijk dank en graag weer tot een volgende keer.
Ineke en Emile, juni 2015  (4e keer)
De gezelligheid op de camping was weer als vanouds, evenals jullie gastvrijheid. Hoogtepunt: De “Tocht der Tochten”.
Karin en Anthony, juni 2015  (6e keer)
Wij zeggen met bezwaard gemoed; Ciao, arriverderci en tot gauw.
Moniek, juni 2015
Na deze week kamperen (op bezoek bij mijn ouders) snap ik waarom zij zo graag terugkomen.
Grieteke en Ewout, juni 2015  (3e keer)
Voor de derde keer hier en voor de eerste keer in de B & B. Wat een verwennerij! Tot ziens!
Ditha en Hijmen, juni 2015  (3e keer)
Weer een fantastische vakantie gehad; tot een volgende keer!
Joke en Rob, juni 2015
Wij dachten van hieruit verder te trekken maar het is hier zo fijn en zo mooi dat we zijn blijven “plakken”.
Linda en Melvin, mei 2015
Wij hebben ontzettend genoten van de omgeving, leuke mensen, het lekkere eten en fantastische activiteiten.
Ellen, Hessel, Loïc en Ypke, mei 2015
Wij hebben een passie ontdekt in het klimmen onder de bezielende leiding van Rob. Voor ons de beste camping ooit! Tot volgend jaar.
Anke, Marc, Nienke en Frank, mei 2015
Al die verhalen over die lieve Erna en klimexpert Rob; we hebben nu zelf mogen ervaren dat elk woord absoluut waar is.
Anneke en Johan, mei 2015 (2e keer)
Pas de tweede keer op Agricamp Picobello maar het voelde als “thuiskomen”. Het is hier pure onthaasting mede dankzij jullie super gastvrijheid.
Nathalie, Kristof en Renske, februari 2015, winterarrangement
Een midweek winterwandelen die onze verwachtingen heeft overstegen! Tot in juli…….we beginnen alvast af te tellen.

Hetty en Philip, augustus 2014 (2e keer)
Een eindeloze camping….bedankt!
Kathleen, Harry, Charlotte en Hannelore, augustus 2014
We zijn hier onze hele vakantie gebleven terwijl we maar 4 nachten zouden blijven en dan verder reizen.
Marion, Egbert, Ruurd en Tijmen, augustus 2014 (4e keer)
Nog steeds niet klaar hier…
Lucienne en Henk, augustus 2014
We zijn langer gebleven dan gepland en hadden nog wel wat langer willen blijven. Rob, fantastisch dat je met ons zo’n mooie motortocht hebt gereden. Volgend jaar komen we graag weer terug en nemen dan onze wandelschoenen mee.
Henriet, Ruud, Hugo, Annelies en Jolien, augustus 2014
Jullie camping blinkt uit in gastvrijheid en ligging. Wij hebben ons nog nooit zo welkom gevoeld tijdens het kamperen.
Isabel, Jaap, Romee, Noa en Loe, augustus 2014 (4e keer)
Romee, Noa, Loe, Isabel en ik hebben hier een fantastische tijd (een maand!) gehad. Hoogtepunt was het nachtbivak, ‘k zal het niet snel vergeten. Liever hadden we nog bijgeboekt maar een maand genieten van Picobello en jullie vriendschappelijke gastvrijheid; daar kunnen we voorlopig weer op teren.
Tess, augustus 2014 (4e keer)
Ik wil hier niet weg….dit is mijn thuis
Jolanda, Dick, Don en Tess, augustus 2014 (4e keer)
Het was weer FANTASTISCH! Volgend jaar ons lustrum vieren?
Sandra, Marcel en Endel, augustus 2014
Wij hopen jullie camping nog eens te mogen bezoeken en we zullen jullie zeker aanraden bij onze vrienden.
Liesbeth en Michiel, augustus 2014
Bedankt voor de mooie tijd op jullie fantastische camping. We komen zeker terug! De groeten ook aan al die leuke mensen.
“De Belgen”, juli 2014
Alles wat beloofd werd….dank je wel!!
Betty, Klaas, Karen en Sjoerd, juli 2014
Echt een camping zoals ze horen te zijn; heerlijk rustig en mooie grote plekken met uitzicht!
Margreeth en Frans, juli 2014 (2e keer)
De plek was geweldig, net als de sfeer en de grappa’s aan de tafel. Rob bedankt voor de prachtige wandeling en Erna voor de goede zorgen. We komen zeker terug, misschien al in februarie. P.s. in tijden niet meer zo gelachen.
Lia en Wiechert, juli 2014
Bij jullie doet iedereen er toe!. Super ook zoals jullie samenwerken met de lokale bevolking; geweldig concept!
Barbara, Rik, Dagmar en Ruben, juli 2014
Wij komen nooit ergens terug maar maken voor Picobello een uitzondering.
Jaqueline, Gert-Jan, Bas en Tim, juli 2014
Rob; wat alles speciaal maakt is jou rust tijdens de tochten en het klimmen waarbij de informatie ons een nog mooiere ervaring meegeeft. We komen volgend jaar graag terug.
Marianne, Gert, Mayke en Julian, juli 2014
Voor ons de eerste keer kamperen en dan gelijk bij jullie! We vonden het geweldig.
Nathalie, Kristof en Renske, juli 2014 (2e keer)
Kristof heeft in Rob een geweldige klimpartner gevonden; we moeten dus zeker terugkomen 😉 Geen afscheid maar “tot volgend jaar”.
Lily, Rens, Laura en Charlotte, juli 2014
Nooit geweten dat je op een plek die zo bruist van activiteiten zo goed je rust kan vinden. Lang leve de klimwand…….en de waterijsjes!!!!
Leoniek en Ruud, juli 2014 (2e keer)
Jullie hebben het vermogen om mensen op hun gemak te stellen, van alles te organiseren zonder te verplichten. We hebben genoten, bedankt!
Karen, Erik, Anne-Britt en Lukas, juni/juli 2014 (5e keer)
Tja, wat schrijf je dan…..5 keer Picobello en dat worden er vast meer!
Janny en Henk, juni/juli 2014
In de gids onderstreepten we jullie camping en toen er plaats was zouden we voor een paar dagen komen. We zijn twee weken gebleven.
Mieke en Henk, juni 2014 (2e keer)
Henk zei deze ochtend: groen gras – stilte – stilte – vogels; dit is waarschijnlijk de mooiste camping van Italie.
Anneke en Rob, juni 2014 (4e keer)
Dank voor de gastvrijheid, gezelligheid en altijd positiviteit!
Anja, juni 2014
Ik heb een geweldige vakantie gehad. Door jullie gastvrijheid en humor scheppen jullie een sfeer waarin ik me heel erg thuis voel. Daarnaast heb ik onder leiding van Rob ook nog eens prachtige wandelingen mogen maken met op het eind onze topdag op de Gran Sasso.
Katinka en Jan-Willem, juni 2014
10 ZOMERS “PICOBELLO”; HET VERVEELT NOOIT! TOT DE VOLGENDE ZOMER!
Ineke en Emile, juni 2014 (3e keer)
Het weer werkte goed mee en het gastvrouw/heerschap maakte het compleet. Bedankt en zeker tot een volgende vakantie.
Mark en Anoeska, juni 2014 (2e keer)
Na ons eerste bezoek in 2006 hebben wij na 8 jaren wederom genoten van de schoonheid van jullie camping, de omgeving en bovenal van jullie gastvrijheid.
Tine en Jan, mei 2014
De tijd is hier voorbij gevlogen ondanks de rust en de ruimte. Jan zegt: Als er een plek is waar ik terug wil komen dan is het hier.
Arianne en Dick, mei 2014
Bijna twee weken hebben we genoten van de rust en de schoonheid van jullie camping en de omgeving. In de pipowagen was het als thuiskomen.Jullie zijn “lieve schatten” van mensen die gepassioneerd zijn in van wat jullie doen en die de gasten in de watten leggen.
Sabine und Roland, Mai 2014
So toll wie es hier bei Euch ist, steht es jetzt schon fest dass wir uns garantiert wiedersehen werden!!
Eva, Bart en Maas, mei 2014 (2e keer)
Onze tweede keer hier en nu in het voorseizoen. Een heel andere ervaring maar net zo’n succes en we komen zeker nog eens terug. De huurtent (gezinstent) is trouwens super!!
Kien en Niek, mei 2014
Wij kwamen aan tijdens een wolkbreuk maar al snel scheen de zon. Niet alleen op onze tent maar ook in onze harten. We hebben een heerlijke week gehad.
Jenneke en Jan Paul, april 2014
Hartelijke dank; we hebben het hier geweldig naar onze zin gehad. We komen vast nog een keer terug. Nee…zeker!!!
Sandra en Rob de Graaff, april 2014
Wij zijn weer thuis maar zitten nog steeds in een roes die jullie en jullie locatie bij ons teweeg heeft gebracht. Wij komen zeker bij jullie terug. Het is heel fijn je zo welkom te voelen.
Jovanka en Dirk-Jan, april 2014 (11e keer?)
Dank voor de heerlijke week op ons mooiste kampeerplaatsje van de hele wereld en omstreken!!!!
Marianne en Michel (januari 2014) winterarrangement
Veel hartelijkheid, lekker eten, lekker slapen en…….VEEL SNEEUW. Rob en Erna weten de plekjes wel te vinden dus we kwamen volop aan onze trekken; bij hen ben je in goede handen.
Anja, Wilma, Kees en Cor (januari 2014) winterarrangement
Wat een enthousiasme en wat een warm welkom! Een super begeleiding van Rob en wat een verzorging door Erna.

Saskia, Alex, Sverre en Yah-el, augustus 2013 (5e keer)
Wat schrijf je als je alweer voor de vijfde keer hartelijk welkom wordt geheten? Jullie zijn geweldig!!!!
Annemarie, Nick, Leah en Bram, augustus 2013 (3e keer)
We kunnen ons niet voorstellen hier niet meer te komen, dat is nu wel duidelijk.
Miranda, Roel, Iris en Niels, juli / augustus 2013 (2e keer)
Italie, waar ik mijn hart vond.
Willy en Henk, juli / augustus 2013 (6e keer)
Voor de zesde keer Picobello. Het voelt als thuiskomen.
Clasien en Antoon, juli / augustus 2013
Een paradijs aan aandacht en goede zorgen. Een smeltkroes van mensen die vloeiend aansluiten. Onze complimenten; het was geweldig!
Martine, Martin, Joas, Jinthe en Annika, juli 2013 (2e keer)
Jullie gastvrijheid is heerlijk. We gaan terugkomen volgend jaar.
Saskia, Herbert, Justus, Willemijn en Liselot, juli 2013 (2e keer)
Het voelt goed – het leven is Picobello – het leven is mooi!
Elies en herman, juli 2013
Je hebt campings, campings, campings en Picobello!. We wensen jullie nog heel veel plezier en geluk met het runnen van deze geweldige camping.
Margo, Tjip en Emma, juli 2013 (2e keer)
Het was onze tweede keer hier en wederom zeer goed bevallen.
Jolanda, Dick, Tess en Don, juli 2013 (3e keer)
Volgend jaar komen we zeker terug voor de vierde keer naar Picobello. Echt een TOP vakantie!
Karin en Jan, juli 2013
Al meer dan 50 jaar kampeer ik maar nog nooit op zo’n mooie en leuke camping als Picobello.Wij hebben genoten van alles!
Renee, Jelle en Hidde, juli 2013
Bedankt voor het klimmen en dat ik in de jeep mocht rijden (Hidde)
Nettie, Wim, Freek, Jim en Guido, juli 2013
Nog nooit meegemaakt; zoveel service, zorg en aandacht voor alle details. En altijd met een lach.
Jacqueline en Arnold, juli 2013
Lieve, zorgsame en humorvolle Erna. Stoere, warme en vrolijke Rob. tot volgend jaar!
Marlijn, Theo, Janneke en Maartje, juli 2013
Wat we hier vonden overtrof al onze verwachtingen. Wat jullie hier neerzetten is gastvrijheid die we nog op geen enkele andere camping vonden.
Elisabeth, Mark, Casper en Rick, juli 2013 (2e keer)
Voor de tweede keer op dezelfde camping doen we eigenlijk nooit. Een tweede keer kan nooit zo leuk zijn als de eerste keer…………….niet ieder gezegde klopt. We denken nu eens na over een winter arrangement.
Sandra, Ron, Ling en Wenle, juli 2013
Helaas is het weer voorbij. We hebben een schitterende tijd gehad. Voor zowel Sandra als Ron was de nachtbeklimming (perfect begeleid) het absolute hoogtepunt.
Nicole, Franc, Daan en Joost, juli 2013
Wij komen graag een keer terug!
Bianca, Luc, Lennart, Collin, Kjell en Xander, juli 2013 (2e keer)
We wisten hoe goed het hier was maar dat het deze keer nog beter zou worden hadden we niet durven hopen. Geen vaarwel maar een tot ziens! We kijken er nu al naar uit.
Nathalie, Kristof en Renske, juli 2013
We hebben hier een fantastische tijd gehad. Erna en Rob maken van je vakantie een top ervaring. We gaan jullie heel hard missen.
Elly en Hans, juli 2013 (2e keer)
Ook ons tweede jaar was weer helemaal goed. Tot volgend jaar!
Hetty en Philip, juli 2013
Al zoveel jaren aan het kamperen maar dit nog nooit zo meegemaakt. Eigenlijk gaan we na de vakantie altijd graag naar huis maar nu doet het ook wel erg pijn.
Gerda en Hans, juli 2013
De camping heet Picobello maar had ook Grandioso kunnen heten.
Arnold, juni / juli 2013
Al 35 jaar kampeer ik in Italie. Jullie camping vind ik de leukste camping die ik in jaren heb bezocht.
Floortje Stevens, juni / juli 2013
Bedankt voor jullie gastvrijheid; uniek 😉
Juliette en Maarten, juni / juli 2013
Spontaan zijn we hier terecht gekomen……………..wat een geluk!
Mieke en Henk, juni / juli 2013
Jullie hebben van een prachtige plek een geweldige verblijfplaats voor de vakantie gemaakt.
Willemien en Henk, juni / juli 2013
Een week om nooit te vergeten.
Anneke en Johan, juni 2013
Een perfecte match wat ons betreft. Wat doorslaggevend was voor ons: jullie gastvrijheid, de sfeer en gezelligheid. Het voelde meteen als tuiskomen. We hebben ontzettend genoten! het smaakt naar meer.
Wendy en Wim, juni 2013 (5e en 3e keer)
Derde jaar op rij en weer heerlijk! Zo’n thuisgevoel en warme ontvangst. Afkicken van deze sferen geeft een katterig gevoel, de herinneringen blijven zoet.
Joke, juni 2013 (4e keer)
Elk jaar nieuwe uitdagingen. Bedankt voor jullie gastvrijheid, liefdevolle aandacht.
Karin en Anthony, juni 2013 (5e keer)
Veel en veel te snel gaan de dagen voorbij. Elk jaar is het weer thuis komen in Montelparo bij jullie. De aantrekkingskracht van de rust, het uitzicht, jullie gastvrijheid en de “alles kan maar niets moet mentaliteit” is elk jaar sterker. Tot de volgende keer!
Brigitte en Derk, juni 2013 (2e keer)
Dit jaar op herhaling en we hebben een heerlijke vakantie gehad. Het was goed om weer terug te zijn!
Leoniek en Ruud, juni 2013
Nooit eerder zo’n mooie plek met zo’n mooi uitzicht gehad. Jullie concept is een “winner”. Het smaakt naar meer en we dromen al een beetje van een volgende keer.
Wilma en Cor, juni 2013
Wat hebben we genoten op jullie super mooie camping. De rust, de omgeving, het eten, de mede gasten, jullie jubileumfeest, de zee, de zon, wijn en natuurlijk de prachtige wandelingen en jullie gastvrijheid hebben we als TOP ervaren. De vakantie was “Picobello”. Het smaakt naar meer…………………..winterwandelen?
Janny en Alko, juni 2013
Gewoonweg perfect!
Wietske en Jeroen, juni 2013 (2e keer)
Wat was het weer fijn, bijzonder en wat hebben we genoten. Dit was zeker niet de laatste keer.
Elly en Truus, juni 2013
Zomaar binnen gerold op een plek vol rust, stilte en een piekfijn verzorgde camping. Dit is kamperen “op stand”; knap wat jullie hier neer hebben gezet.
Katinka en Jan Willem. juni 2013 (9e keer)
Ook dit jaar kijken we weer terug op een paar heerlijke weken. Alle goeds en weer tot ziens.
Ineke en Emile, juni 2013 (2e keer)
Na de ervaringen van vorig jaar en het winterwandelen was ook deze zomervakantie weer top!! We komen weer.
Han, juni 2013 (8e keer)
Het wordt bijna gewoon maar dat is het niet!!
Janine en Andre, juni 2013 (10e keer)
Deze keer hebben jullie ons wel heel erg verrast en dat maakte het een bijzondere belevenis. Bedankt voor alles!!!! Het feest, de muzikanten en de zoen van de burgemeester ga ik niet meer vergeten. Mille grazie!
Jolanda en Jerry, juni 2013 (2e keer)
Het blijft een fantastische plek en aan alles is gedacht. Voor ons als motorrijders is er alles wat we wensen……..ongekende luxe van een koelkast.
Louise, juni 2013 (4e keer)
Wat een warm bad!! Ik heb genoten van sfeer, hartelijkheid en zorgzaamheid. Petje af hoe jullie het allemaal doen en tot een volgende keer.
Marja en Ron, juni 2013
We voelden ons direct thuis! tot volgend jaar want we hebben nog heel veel te zien en te doen hier.
Saskia en Raf, juni 2013
Een pracht van een stek hebben jullie uit gekozen. We hebben hier een super verblijf gehad, bedankt voor de goede zorgen en de mooie bergtochten.
Wendelien en Luc, juni 2013
Mooie camping, warm welkom en heel attent. We gaan er van uit zeker terug te komen en wellicht met de motor.
Desiree en Fulco, juni 2013
Tien jaar geleden het plan opgevat naar Picobello te gaan en het is eindelijk gelukt. Laten we hopen dat de volgende keer niet weer tien jaar duurt. Bedankt en graag tot ziens!
Ilonka Philip, mei 2013 (3e keer)
Voor Philip alweer de derde keer en voor mij de tweede keer bij jullie!
Joke en Hans, mei 2013
Het gastvrouw- en gastheerschap is jullie op het lijf geschreven. Wij vonden het een bijzondere ervaring.
Ria, Herman en Lode, mei 2013
Jullie roem (via internet verspreid) bleek meer dan verdiend. We hebben twee heerlijke ontspannen weken gehad waarin de activiteiten met jullie tot de hoogtepunten behoorden. Heerlijk gewandeld, gefietst, geluierd en alles in de door jullie gecreeerde ontspannen sfeer. We komen zeker terug!
Manuele en Nino. mei 2013
Ik heb mijn hart verpand aan het zuiden van Le Marche maar vooral aan Picobello. Ik wilde weer graag het gevoel hebben een paar weken vakantie te hebben; dat is gelukt!
Melvin en Petra, april 2013
De verwachtingen waren hoog, de werkelijkheid was nog beter. Super bedankt voor deze geweldige week en graag tot snel!
Wendy, Wim, Anneke en Rob, februari 2013 (winterarrangement)
Na twee zomervakanties nu onze eerste kennismaking met Picobello in de winter. Het is ons heel goed bevallen, niet in de laatste plaats door de heerlijke gastvrije verzorging van Erna. ’s Ochtends aanschuiven aan het ontbijt, vers kopje koffie/thee en altijd een luisterend oor. Lieve Erna en Rob, wij hebben genoten en komen graag weer terug. Dank jullie wel voor deze fijne vakantie.
Karin, Inge, Ineke en Emile, januari 2013 (winterarrangement)
2 prachtige wandelingen in de sneeuw gemaakt op sneeuwschoenen in een prachtige natuur. Jullie gastvrijheid heeft deze korte vakantie tot een super vakantie gemaakt! Erna heeft heerlijk gekookt voor ons op de avond van aankomst en het was gelijk gezellig. Rob heeft ons naar de prachtigste plekjes begeleid; het kon niet beter. Ontzettend bedankt voor deze geweldige dagen.
Ria en Albert, september 2012
We hebben het hier super gehad!
Ellen en Hans, september 2012
Na bijna drie weken op deze heerlijke rustige camping zit het er weer op; helaas! Vooral jullie gastvrijheid zorgde ervoor dat we ons vanaf het begin erg op ons gemak voelden.
Trudy en Albert, september 2012 (2e keer)
Het was heerlijk om hier te zijn voor het tweede jaar. Bedankt voor jullie gastvrijheid en tot de volgende keer.
Else en Walter, september 2012
Jullie hebben het voor elkaar gekregen om ons langer dan 3 of 4 nachten te laten blijven. Super mooie locatie, super goed verzorgde camping en tot slot; super gastvrij!
Marianne, september 2012
Picobello is een fantastische, rustige plek als uitvalsbasis voor het ontdekken van al het moois in de omgeving. Na een dag vol ervaringen kom je hier echt thuis. Dank voor jullie gastvrijheid en goede zorgen!
Henny, Edwin en Cato, augustus / september 2012
Elf jaar nadat we elkaar ontmoet hebben op de flanken van de Monte Vettore heb ik met eigen ogen kunnen zien wat jullie hier opgebouwd hebben. Het heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Dank voor jullie enorme gastvrijheid, oprechte aandacht en zorg.
Eline en Ruud, augustus / september 2012
De geplande 3 dagen op Agricamp Picobello werden er toch ineens 11 😉 Wat een heerlijke lange week hebben we hier gehad.
Jacqueline, Ralph, Esther, Jan en Freek, augustus 2012
Erna en Rob, heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid op jullie prachtige camping. Hoogtepunt: de leuke en gezellige klimavonden op de klimwand.
Alja, Herman en Tjitske, augustus 2012
Een hele plezierige ontvangst en een hartelijk welkom. Wat hebben we het naar onze zin gehad! Gezellig op het kampeerveld, het klimmen op de klimwand en het prachtige wandelen in de bergen.
Yvonne, Arjen, Maartje en Jasmijn, augustus 2012 (2e keer)
Kamperen doe je ook met elkaar; met je “tentburen”en met jullie, Erna en Rob. En dat zit heel erg goed.
Sylvia, Ruud, Dana en Lowie, augustus 2012
Wij hebben in verschillende vakanties toch wel heel veel plekjes van Italie gezien, maar “Picobello” staat voor ons met stip op 1!! We komen terug…..
Willemijn, Milo, Meike en Joost, augustus 2012
Wat is het hier mooi! Deze heerlijke, rustige en gezellige camping maakt het nog fijner.
Karin, Mikel en Tijs, augustus 2012
Een warme ontvangst, direct een vakantiegevoel, een gevoel van erg welkom zijn. Tijs wilde niet weg van de camping en vond het klimmen op de klimmuur geweldig. Met zijn verjaardag wil hij gaan klimmen bij “Picobello”.
Liesje, Tom, Fien en Roos, augustus 2012
Jullie hebben begrepen wat vakantiegangers wensen, willen en dromen. 1000 maal dank. Dikke tranen vanwege het afscheid.
Suzan, Eddy, Ajali en Daniel, augustus 2012
Dank jullie wel voor de gastvrijheid en de hartelijkheid. We hebben enorm genoten!!!
Paula, augustus 2012
Fijne mensen ontmoet en jullie stonden steeds voor ons klaar; altijd even vriendelijk. De camping was Picobello in orde!
Femke, Tomas, Quinten en Stine, augustus 2012
Twaalf mooie dagen.Wat een verrassingen, warm bad van gastvrijheid en veel groots genieten zonder verplichtingen.
Annemarie, Zen, Ram en Victor, augustus 2012
Ontzettend leuke gastheer en gastvrouw. Prachtige omgeving en een mooie mix van avontuur, rust en strand. Animatie krijgt hier een heel andere betekenis; wat een leuke activiteiten organiseren jullie! Dank voor alles (ook het luisterend oor).
Anya, Deen, Tamar en Irena, augustus 2012 (2e keer)
Twee weken “thuis” bij Rob & Erna; ademhalen, rust, prachtige wandelingen en gezellige avonden. Ik ken geen andere plek waar genieten zo gemakkelijk is. Dank voor de heerlijke tijd, voor jullie aandacht en energie. En heel graag: tot ziens!
Diana, Bouke en Youri, augustus 2012
Fijne camping! We hebben hier genoten en ik vond de wandeling onder begeleiding van Rob geweldig; bedankt hiervoor!
Simone en Martin, augustus 2012 (4e keer)
Wij hebben wederom genoten van het Italiaanse leven in Le Marche. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en we komen graag nog eens terug!
Hester, Frans, Marijn, Gijs en Olivier, juli / augustus 2012 (2e keer)
Weer heerlijk geweest hier, wat een heerlijke plek is dit toch. Het hoogtepunt was voor mij de nachtbeklimming naar de Mt. Sibilla. Volgend jaar zeker weer en tussentijds contact!
Carla, Fred, Marion en Carlijn, juli / augustus 2012 (2e keer)
Een jaar lang hebben we ons op deze vakantie kunnen verheugen en het was een “thuis komen”. Tot volgend jaar!
Annemarie, Nic, Sasha, Leah en Bram, juli / augustus 2012 (2e keer)
Dank jullie wel voor weer een hele fijne tijd. Heerlijk om zo ver weg een plek te hebben waar je je zo thuis voelt.
Sasha: het is hier een bijzondere plek; fijn om terug te zijn.
Bram: Ik heb nog lang geen zin om weg te gaan.
Leah: Ik hoop dat ik hier weer kom.
Margo, Tjip en Emma, augustus 2012
Wat hebben wij een leuke week gehad; achteraf gezien veel te kort. De klimmuur was top!
Willy en Henk, juli / augustus 2012 (5e keer)
Na een jaar afwezigheid voelde het weer als thuiskomen. We komen volgend jaar graag terug. we zeggen: “Eens Picobello – dan is de rest behelpen”.
Lisette, Maarten, Luuk, Wout en Bram, juli / augustus 2012
We hebben Picobello en Le Marche in ons hart gesloten.
Anita en Marion, juli / augustus 2012
We zullen deze heerlijke vakantie niet snel vergeten. We hebben ons thuis gevoeld. Dankzij jullie kennis van en contacten in de omgeving hebben we de streek in korte tijd in ons hart kunnen sluiten. We komen graag nog eens terug.
Annebeth, Geert-Jan, Vera en Marcus, juli / augustus 2012
We hebben er nu 3 weken Italie op zitten, 4 campings en jullie prachtige stekje staat met stip op de eerste plaats. We komen zeker een keer (ik denk meerdere keren) terug.
Anja, Andre en Jiske, juli / augustus 2012 (3e keer)
Voor de derde keer hier en weer was het leuk. De activiteiten die hier georganiseerd worden zijn super en de klimmuur is geweldig! Veel redenen om terug te komen en 1 daarvan is het 10-jarig jubileum volgend jaar.
Jolanda, Dick, Don en Tess, juli 2012 (2e keer)
Wat is het hier toch fijn; wij hopen tot volgend jaar!!!
Don: Het was weer genieten!
Tess: Picobello is de perfecte camping met de perfecte campinghouders en meer kan je niet over deze supercamping schrijven.
Margreeth en Frans, juli 2012
Wij zijn niet weg te branden. Na 2 keer verkassen worden we uiteindelijk van veld 1 afgestuurd. Dit is de perfecte plek – het was veel van het goede. Dit is de camping die ik zelf had kunnen ontwerpen maar het zou me niet gelukt zijn. Erna en Rob zijn mensen die echt iedereen een fantastische vakantie willen bezorgen.
Lenie, Martin en Rob, juli 2012 (2e keer)
Ontvangst, persoonlijke aandacht, ontspannen sfeer, goede tips en spectaculair ritje achterin de Landrover. We komen volgend jaar terug om het lijstje aan te vullen.
Martine, Martin, Annika, Joas en Jinte, juli 2012
We hebben het hier super gehad. De gezelligheid en jullie behulpzaamheid hebben ervoor gezorgd dat we heerlijk bij konden tanken.
Joke en Rien, juli 2012
Het was een vakantie om niet snel te vergeten. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid en alle goede zorgen.
Esther, Gerard, Anne en Sam, juli 2012 (8e keer)
Het was weer een beetje thuis komen; wederom genoten van al het moois dat Picobello en Le Marche te bieden hebben. Dank jullie wel en tot een volgende keer; op naar de negende keer Picobello!
Anneke en Rob, juli 2012 (3e keer)
Dank jullie wel voor een 3e geslaagde vakantie. We hebben enorm genoten. Het was super en tot gauw ziens want dit was niet de laatste keer.
Francine en Roel, juli 2012
Op de bonnefooi naar Italie met niet meer dan een adres van een leuke kleine camping in de TomTom. We konden 5 nachten blijven maar na twee tentverplaatsingen en een upgrade naar de B & B zitten we hier nog steeds. Wat een fijne plek en wat een fijne mensen! Dank voor alles; we zullen het nooit meer vergeten.
Elisabeth, Mark, Casper en Rick, juli 2012
Het is lastig om origineel te zijn in dit gastenboek en dat lijkt mij voor jullie het allergrootste compliment. De Zoover Award is zeker verdiend! Wij komen eigenlijk nooit terug naar dezelfde plek maar deze keer…………….we sluiten het niet uit.
Annelies en Hans, juli 2012
Jullie Agricamp Picobello is een “parel” in Le Marche. We hebben 10 dagen genoten van de B & B en jullie persoonlijke benadering en gastvrijheid maken het heel bijzonder.
Erik, Oda, Joep en Jet, juli 2012
Geweldig fijne camping, leuke mensen en wat een gastvrijheid. We komen terug!!! Jet: het klimmen op de klimwand was leuk, de klimlessen waren leuk en het was altijd gezellig!
Resi en Herman, juli 2012
Mede dankzij jullie gastvrijheid en goede zorgen hebben wij mogen genieten van een mooie vakantie in een geweldige omgeving.
Beppie en Pieterjan, juni / juli 2012
Het leek ons een leuke camping en het bleek een parel te zijn. Dank voor jullie gezelligheid, goede adviezen en warme gastvrijheid.
Jenny en Reitze, juni / juli 2012 (3e keer)
Zes jaar geleden waren we hier voor ’t laatst en nu is het weer even fantastisch. Het is hier als thuiskomen en we komen zeker terug.
Marjon en Emiel, juli 2012
Wat hebben we het heerlijk gehad! Fantastisch ontbijt, gezellige stadjes, mooie wandelroutes en natuurlijk De Klimwand! We komen gauw weer een keer terug.
Wendy en Wim, juni / juli 2012 (2e keer)
Jullie “Picobello” is behangen met slingers. Slingers van humor, van rust, van gastvrijheid, van schoonheid en thuis zijn! Wij zijn geheel verslingerd geraakt aan jullie en jullie sferen en we komen graag terug.
Frida en Bert, juni / juli 2012 (3e keer)
We houden erg van Italie, wij houden erg van Le Marche maar we houden het meest van jullie Agricamp Picobello. “Picobello” is een ervaring, een gevoel en een verlangen……..naar meer en weer. Volgend jaar komen we terug.
Josje en Frobert, juni / juli 2012 (2e keer)
Opnieuw een vakantie op “Picobello” en het was weer fantastisch. Het is zo enorm genieten hier dat we niets liever willen dan volgend jaar terug komen.
Elly en Hans, juni / juli 2012
Voor de eerste keer hier en dat we al geboekt hebben voor volgend jaar zegt genoeg. In de koude winteravonden zal ik even mijn ogen sluiten en zie dan deze fantastische camping weer voor me. “Picobello”; een betere naam voor de camping is er niet.
Gertrude en Marcel, juni 2012 (5e keer)
Al voor de vijfde keer te gast op jullie geweldig mooie plekje! We hebben weer genoten van onze dagen hier en jullie gastvrijheid. Mooie wandelingen, fantastische wijnproeverij en geweldig weer.
Joke, juni 2012 (3e keer)
Het was weer geweldig. Dank voor de mooie plek, dank voor de mooie wandelingen maar vooral dank voor wie jullie zijn!
Myrthe, juni 2012 (2e keer)
Met veel plezier even mijn ouders op komen zoeken. Heerlijk om een paar dagen van het Italiaanse leven te genieten op deze prachtige camping.
Sandra en Sietze, juni 2012
Voor de eerste keer maar zeker niet de laatste keer bij jullie op de camping gestaan.
Brigitte en Derk, juni 2012
Bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. We hebben genoten van deze prachtige plek in dit mooie land en van de manier waarop jullie echt genieten mogelijk maken. Het was fijn om hier te zijn en we komen zeker terug!
Else en Egbert, juni 2012 (4e keer)
Nu voor de vierde keer bij jullie geweest en weer was het heerlijk. We hebben fantastisch gewandeld en vooral weer een hele mooie tocht met Rob gelopen! We komen zeker terug.
Karin en Anthony, juni 2012 (4e keer)
Bedankt voor wederom een fijne en relaxte vakantie. Hopelijk tot in sept/okt.
Katinka en Jan Willem, juni 2012 (8e keer)
Weer een vorstelijke vakantie met als hoogtepunt jullie optreden ter gelegenheid van ons 30-jarig huwelijk. Tot ziens in 2013 het Picobello Jubileum Jaar!
Monique en Martin, juni 2012
Het was kort maar krachtig en super gastvrij. Al met al een feestje en we komen zeker weer terug.
Ineke en Wim, juni 2012 (6e keer)
Opnieuw hebben we genoten van alles wat Picobello tot een bijzondere camping maakt.
Ineke en Emile, juni 2012
Grote gastvrijheid en een prachtige omgeving. Wij willen graag in 2013 terugkomen en bedanken jullie voor alle dingen die deze vakantie maakten tot wat ‘ie was: SUPER.
Mary en Huub, juni 2012
Wat een ontvangst – Wat een aandacht – Wat een inzet voor jullie gasten. We hebben ervan genoten en zullen heel graag terugkomen.
Grieteke en Ewout, juni 2012
Bij elke foto die we in deze vakantie maakten stopten we een stukje Le Marche en Picobello in dat doosje. Dat nemen we mee naar huis om af en toe te kijken, heel eventjes kijken en een zoen. Hartelijk dank voor twee weken supervakantie en ook erg bedankt voor de technische bergwandeltips.
Wilma en Leo, juni 2012
We hebben genoten van ontbijt. We hebben genoten van de dagelijkse gesprekken met jullie. We hebben genoten van ons verblijf bij jullie. Het was bijzonder en zo puur!
Wietske en Jeroen, juni 2012
Wat hebben wij ons hier thuis gevoeld! Bijzondere plek, rust, gastvrijheid bij de wijnproeferij bij Azienda Vitali en als klap op de vuurpijl de nachtwandeling met zonsopkomst. Tot volgend jaar!
Wilma en Ruud, juni 2012
Jullie gastvrijheid overtreft alles; prima camping, goede sfeer en een prachtige plek. Dat wij zo lang hier zijn gebleven zegt eigenlijk alles……! Wij komen graag terug.
Jolanda en Jerry, mei/juni 2012
Ook voor motorrijders is dit een fantastische plek. Aan alles is gedacht. Goede plek, mooie wandeltochten, wijnproeverij en een geweldig uitzicht. We hebben prachtige motortochten gereden. Jullie betrokkenheid, aandacht en tips geven wat extra’s aan de vakantie.
Janny en Roel, juni 2012
Een week geleden een aantal minicampings bekeken. Toen we hier alles hadden gezien en met Erna hadden gesproken waren we meteen verkocht. Wat een plek en wat een welkom! Wij komen zeker terug.
Ditha en Hijmen, mei/juni 2012
Heel veel dank voor jullie gastvrijheid, tips en goede ideeen. We komen zeker nog een keer terug.
Annemiek en Inge, mei/juni 2012
Wat hebben we het hier goed gehad! Jullie doen de naam “Picobello” alle eer aan. Een plek om aan te bevelen!
Irma en Wilbert, juni 2012
Het was weer super om hier te zijn………naar deze plek hadden we heimwee. Genoten van strand, Ascoli Piceno en een wandeling in de bergen. En natuurlijk de pizza bij Mamma Rosa, de wijnproeverij en de borrel op jullie terras. We hopen hier gauw weer te komen.
Agnes en Jan, mei 2012
Aan komen waaien en direct waren we helemaal tevreden. Fijne atmosfeer, aandacht, praatje en hartelijkheid. Jullie zijn meesters in de combinatie van kwaliteit en eenvoud! We zijn niet zo van ’t terugkomen maar in dit geval…………?
Jonny en Rudi, mei 2012
Wij waren hier nog nooit geweest maar we voelden ons al heel snel thuis. Dat kwam deels door de prachtige plek maar ook door de manier waarop jullie de camping “neerzetten”. De nadruk ligt op sfeer en niet op meer, meer, meer. Wij vinden dat jullie echt iets moois in de wereld zetten. Dank en tot ziens.
Anne en Peter, mei 2012 (2e keer)
Wij ook voor de tweede keer bij jullie te gast. De rust, de ruimte,de geluiden van de vogels, de bijzonder aardige medekampeerders en jullie goede zorgen hebben ons veel goed gedaan. Wij komen zeker weer terug.
Hetty en Henk, mei 2012 (2e keer)
Het tweede jaar in de pipowagen en ook dit keer weer helemaal goed. Prachtige fietstochtjes gemaakt en de wijnproeverij was zonder meer een succes! Bedankt voor jullie gastvrijheid en we wensen jullie al het goeds toe.
Nanja, Stef, Thijn en Linne, mei 2012
Rust, ruimte, natuur, gastvrijheid, goede tips, lekker eten, fijne wijntjes, Piano Grande, Gola d’Infernaccio, zee, zon, regen en vooral genieten! We hebben een heerlijke week gehad; bedankt!
Anemiek en Herman, mei 2012 (2e keer)
Na een prachtige zomerweek in aug. 2011 zijn we terug gekomen. Eerst een prachtige 8-daagse huttentocht waarbij Rob de haal- en brengservice verzorgde. Daarna een ruime week op de camping met alle ruimte. Wijnproeverij, bergwandeling en uiteraard De Klimwand: top!
Sue and David, (UK), may 2012 (2th time)
Thank you for making our stay here most enjoyable. Best wishes and good luck for the future years. We hope to see you again soon.
Margreet en Maarten, mei 2012
Bedankt voor de gezellige tijd met goede tips voor dagjes genieten. We komen zeker terug om de B & B te ervaren.
Alice en Nico, mei 2012
We liepen het risico dat de verwachtingen te hoog gespannen waren. Gelukkig zijn ze allemaal uitgekomen. We hebben echter nog een probleem: we hebben nog zoveel niet gedaan dus komen we terug!
Bettina, Marco, Simon, Alain en Carlo, mei 2012
Bettina: Het was een superweek!!
Simon: Bedankt voor deze hele leuke week.
Alain & Carlo: Vol avontuur, gezelligheid en ontspanning.
Annemarie, Frans en Leon, april / mei 2012
Zoveel rust en ruimte; en het uitzicht vanaf onze tent is magnifiek. De camping is prachtig opgezet met alle zit- en lighoekjes, bomen, ping-pongruimte etc. Een hele aangename plek om te zijn en tot rust te komen. We willen alledrie nog wel een keer terug komen.
Theo, Melvin, Jurjen, Jan, Otto en Joop, april 2012 (3e keer)
Wat hadden we een geweldige week hier. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de watten gelegd door Erna & Rob. Super verzorging, heerlijk ontbijt en alles picobello in orde! Bedankt!!
Marianne en Peter, april 2012 (4e keer)
Wij gaan nooit naar eenzelfde plek terug op vakantie behalve naar Agricamp Picobello. Inmiddels zijn we hier nu 4 keer geweest en het was zeker niet de laatste keer!
Lonneke en Erik, februari 2012 – winterarrangement
Het was een week vol sneeuwpret op zowel sneeuwschoenen als skies en gezellige borrels bij de open haard. Jullie gastvrijheid maakt ieder verblijf aan de rand van het Nationaal Park Monti Sibillini uniek!
Rineke en Bert, februari 2012 – winterarrangement
Wat een ontspannen week in de winter op Agricamp Picobello. Fantastische gastvrijheid, pure verwennerij. ’s Ochtends bij het wakker worden hoor je dat het stoepje bij de voordeur van de B&B sneeuwvrij wordt gemaakt. Het ontbijt staat klaar. Advies bij het maken van de plannen voor de dag. Want wat is er ook in de winter veel te genieten in deze heerlijke omgeving. De Piano Grande met sneeuw….. je kunt het niet in woorden vatten. En altijd bij terugkomst een knapperend haardvuur, een borrel en belangstelling. Rob was wegens omstandigheden in NL, Erna bediende haar gasten. Rob en vooral Erna hartelijk dank. Un ambiente molto rilassante.
Grazie mille, Rineke & Bert
We gunnnen Lonneke en Erik ook zo’n prachtige week.
Bonney and Jon, Hideaway Bay – Australia, october 2011
We are so impressed with your achievement in leaving Holland and establishing this wonderful place. Thanks for being such gracious hosts and showing us so many wonderful sights in this “undiscovered” and beautifull area of marvellous landscape, architecture, art… and food!
Mieke en Sander (Belg.), augustus 2011
Deze 10 dagen bij jullie waren het hoogtepunt van onze kampeergeschiedenis.
Lilian, Indy, Eline en Berry, juli 2011
Niet eerder hebben wij een vakantieplek getroffen die mooier is dan de internetsite doet vermoeden. We waren echt aangenaam verrast.
Maureen and Mike (UK), june/july 2011
Something very special is happening here. We have been living in a kind of ideal world full of lovely and friendly people. Rob and Erna made all of us feel completely at home and looked after.
Lidy en Bep, juni 2011
Wij komen superlatieven te kort om te vertellen hoe wij het hier gevonden hebben.
Riet en Rinus, juni 2011
Wat een camping; wat een sfeer!
Victoria, Kate & Mark (UK), mei 2011
Unique place!
Jovanka, mei 2011 (8e keer)
Het is niet in woorden te beschrijven
wat mij naar deze plek doet drijven.
Oorverdovende stilte is een belangrijk facet
op het uitgebreide karakteristiekenpalet
Tel daar bij op; de schitterende natuur
en Rob en Erna’s heilige vuur
(Gedeelte uit een prachtig gedicht van Jovanka)
Els en Laurens, april 2011 (4e en 3e keer)
Na zo’n warm welkom voelden we ons direct weer thuis. We wandelden over de besneeuwde kam van de Mt. Sibilla; erg bijzonder.
Teresa en David (UK), april 2011
Just a few words to say thank you very much for such a wonderful stay at Picobello. We would rather stay here than return to Rome!

Marie Louise en Henk, augustus 2010
Jullie mogen trots zijn op zo’n mooi plekje. Succes en tot ziens.
Els en Edward, augustus 2010
De planning was 1 week maar we mochten er 2 blijven. het heeft ons aan niets ontbroken. Zeker tot een volgende keer!
Diny, Kees, Juul, Fenna, augustus 2010
Dat Italie leuk was wisten we al, maar op deze manier is het heel bijzonder. Jullie inbreng is daarbij van groot belang.
Wilbert, Irma, Dion, Jurian, Yannick, Silvan, juli 2010
Bedankt voor ALLES. Op deze plek voelden wij ons alle 6 super thuis! Nu naar Rome en dan naar Nederland; met heimwee, maar vol met mooie herinneringen.
Clary en Ria, juli 2010
Ik wou dat ik deze camping in mijn bagage kon stoppen… het was super, bedankt!
Anneke en Rob, juni 2010
Voor het eerst zeggen we tegen elkaar:Hier komen we terug. We zullen deze vakantie niet snel vergeten.
Christina USA), august 2009
I’ve had such a wonderful time here! Thank you for everything you do to make Agricamp Picobello so awesome.
Thomas (GER), augustus 2009
Deine Touren waren beide super und sehr abwechslungsreich.
Willy en Henk, juli 2009 (3e keer)
Driemaal is scheepsrecht. We hebben opnieuw genoten van jullie gastvrijheid en het mooie plekje op jullie fantastische camping. Tot wederziens want die 4e keer komt er zeker!
Janine en Andre, juni 2009 (6e keer)
Dank jullie wel voor zoveel moois!! Heel blij met jullie!!
Han, oktober 2008 (5e keer)
Bedankt en tot snel!
Dagmar und Harald (GER), september 2008
Auch fuer B & B-Touristen ist euer “Agricamp” eine Picobello Adresse!
Marjolein, Vera en Maurice, augustus 2008
We zouden 10 nachten blijven maar het werden er twee keer zoveel. We komen weer terug.
Dorry, Willem en Jasper, augustus 2008
Jullie camping was voor ons een nieuwe ervaring en een hele positieve. Zo persoonlijk en gastvrij hebben wij nog nooit elders ervaren! Ook Le Marche was nieuw voor ons. Prachtig, in 1 woord!
Rineke, Bert, Charlotte, Peter en Laurens, juli 2008 (3e keer)
Nee hoor, wij gaan nooit naar dezelfde plek op vakantie, NOOIT!! Never say never want we zijn er weer. En we genieten weer alsof we nooit zijn weggeweest.
Brigitta, Frank, Zoe en Bonno, juli 2008
Wat een drama… vertrek
Ada en Jaap, augustus 2007
Hartelijk bedankt voor 2 weken kamperen zoals kamperen bedoeld is. Oant sjen!
Marieke en Jan, juli 2007
Dit is de beste camping waar we ooit hebben gestaan; fantastisch gewoon. Prachtig uitzicht, leuke mensen, ruime plek, mooie omgeving, leuke dorpjes en de zee; geweldig!
Idy en Harry, juli 2007 (3e keer)
We vonden het een feest om weer bij jullie te gast te zijn.
Marion en Nico, juni 2007 (4e keer)
Erna, bedankt voor de geweldige en gevarieerde ontijtservice!
Mieke en Peter, mei 2007 (2e keer)
Laatste dag, laatste tochtje, laatste indrukken op ons netvlies branden en ter ondersteuning toch nog maar weer wat foto’s gemaakt. Wat is dit genieten! We krijgen er geen genoeg van.

Nicoline en Jacob, september 2006
Genieten met een grote G, dat is zoals wij ons verblijf bij jullie hebben ervaren. Hier zijn we niet alleen kampeerders maar bovenal gasten.
Hanna, augustus 2006 (2e keer)
Net als vorig jaar vindt ik dit de leukste camping ooit.
Isabel, Jaap, Romee, Luisa en Noa, augustus 2006 (2e keer)
Het blijft bijzonder om bij jullie de vakantie door te brengen. Bedankt voor alle aandacht, rust en – vooral niet te vergeten – de humor. Jullie zijn een tof stel.
Yvonne, Mark, Matthijs en Emmelief, juli 2006 (2e keer)
Bedankt voor de aandacht en attentie; dat maakt de vakantie heel persoonlijk. Alsof je uit logeren bent bij goede vrienden.
Sandra en Thomas, juni 2006
Rob bedankt voor het helpen mij de berg af te komen, anders stond ik daar nu nog.
Agnes en Leo, augustus 2005
Ons verblijf hier was kort, slechts 5 dagen. We zijn er inmiddels achter dat dit te weinig is.
Susan en Roy, augustus 2005
Het hoogtepunt was de nachtwandeling. Een onvergetelijke ervaring; samen met Rob in 1 slaap-/vuilniszak, wie had dat kunnen denken 😉
Annemiek en Peter, juli 2005
Een gouden tip van onze buurvrouw op het punt van vertrek leidde tot een heerlijke vakantie op een plek waar we ons thuis voelden.
Maria, Schlabbi, Yannick, Leon und Lara (GER), juli 2005
Die Zeit bei euch beiden im Pipowagen war echt spitze!! Wir kommen bestimmt wieder…
Anna, Jan-Willem, Isa, Nina en Bas, juli 2005
Niets dan lof!
Yvonne en Kor, augustus 2004
Elke dag hier was een feest. Om nooit meer te vergeten! Jullie staan onuitwisbaar op onze “harde schijf”.
Dennis en Karen, juli 2004
De ++ van Agricamp Picobello: Persoonlijke aandacht van Erna en Rob. Super sanitair. IJskoude koelkasten. Ligging, rust, ruimte en gezelligheid.
Deel deze pagina: