• Agricamp Picobello

    Het warme welkomst gevoel, met rust, vrijheid en… héél veel ruimte!

Minicamping • Bed and Breakfast

Le Marche • Italië

Agricamp Picobello is niet zomaar een locatie om uw vakantie in Italie door te brengen. Denkend vanuit een totaalconcept trachten wij het onze gasten op verschillende wijzen naar de zin te maken op ons kleinschalig Agriturismo. Dit op een manier waarop wij onze specifieke doelgroep weten te bereiken. Die doelgroep bestaat uit vakantiegangers die rust en ruimte willen of kunnen combineren met actief bezig zijn in een natuurlijke omgeving dichtbij de Adriatische Zee en de bergen van het Nationaal Park Monti Sibillini. 

Voor een vakantie in Le Marche staan onze gasten meerdere accommodatiemogelijkheden ter beschikking. Zo zijn er een vijftiental zeer ruime tentplaatsen op onze kleine camping c.q. minicamping (alleen geschikt voor tenten), hebben we een compleet ingerichte tent te huur, staat er een gezellig ingerichte ‘Pipowagen‘ en een unieke onvergelijkbare ‘Picobello Shell‘. Die laatste past helemaal in het beeld van glamping in Le Marche en is nieuw vanaf 2016. Last but not least zijn er nog twee comfortabele Bed and Breakfast kamers.

 

 

Uw gastvrouw is Erna Prins. Zij runt met veel enthousiasme deze kleine camping en Bed & Breakfast accommodatie. Het kamperen zit haar in het bloed en en ze voelt zich dan ook helemaal thuis tussen haar kamperende gasten. Ervaring en passie voor haar werk maken dat de gasten van Agricamp Picobello zich omringt voelen door zorg en aandacht!

We zouden deze pagina makkelijk kunnen vullen met meer uitleg over wat Agricamp Picobello voor u en ons betekent maar daarvoor hebben wij het menu van de website samengesteld. Blader eens door alle pagina’s, proef alvast de sfeer en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

Deel deze pagina:

logo-picobello-agricamp-500px

Agricamp-Picobello-B-and-B-minicamping-outdoor-trekking-rental-bike-le-marche-italie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onze Accommodatie's

Gevarieerd, origineel én midden in de natuur

Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoor-italie

De Picobello Shell

Slapen in de Shell, midden in de natuur

De Pipowagen

Knus én comfortabel.

Agricamp-Picobello-B-and-B-minicamping-rental-bike-le-marche-italie

Kamperen

De camping voor kampeerders gemaakt door kampeerders.

Agricamp-Picobello-B-and-B-minicamping-le-marche-italie

Bed and Breakfast

De luxe van een kamer met eigen badkamer!