Kamperen

Agricamp Picobello’s Minicamping

… Al 45 jaren kamperen we maar we hebben nog nooit zo’n mooi plekje ervaren … Dineke en Wim

De minicamping op ons agriturismo beschikt over een gering aantal zeer ruime plaatsen van gemiddeld 150m2. Deze plaatsen zijn verdeeld over 4 terreinen en bieden u uitzicht op het omliggende heuvellandschap van Le Marche en het prachtige oude dorpje Monte Rinaldo.

U kampeert op gras en uw medekampeerders zijn eveneens uitsluitend  ’tentbewoners’ want onze kleine camping is alleen geschikt voor diegene die met de tent komt. Onze camping is kleinschalig, kindvriendelijk en autovrij. Uw auto kunt u op korte afstand van uw tent parkeren.

Electra is er niet op de tentplaatsen maar in de afwaskeuken van de camping staan ruime koelkasten tot uw beschikking om uw boodschappen op te slaan. Ook bestaat de mogelijkheid koelelementen in te laten vriezen. In ons ‘greenpoint’ kunnen camera’s, tablets en telefoons, met door zonne-energie opgewekte stroom, worden opgeladen.

Het sanitairgebouw is zeer ruim van opzet en onberispelijk schoon. Uiteraard voldoet het aan alle eisen.

Voor diegene die zin heeft om wat korter te komen kamperen of met het vliegtuig komt en geen complete kampeeruitrusting mee kan nemen zijn is er onze huurtent: Mooi vormgegeven en ruim van afmeting. Compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Klik hier voor meer informatie.

Voor de kleintjes zijn er twee schommels en is er een opzetbadje waarin verkoeling wordt gevonden. Ook is er een grote buitendouche met koud water om tijdens de heetste momenten van de dag het hoofd koel te kunnen houden. Op loopafstand van het campingterrein bevindt zich een beek waarin gespeeld kan worden.

In het hangmattenhuis kunt u relaxen in onze hangmatten of in een hangmat van u zelf. Of zin in een spelletje ping-pong?

Op het terrein bevindt zich een prachtige lokatie om te tafeltennissen terwijl bij ons batjes en balletjes aanwezig zijn. En dan is er nog onze gezellig ingerichte verblijfsruimte met daarin een kleine ‘bibliotheek’, een kast met spelletjes en stripboeken, onze minibar en een infohoek voorzien van folders en informatiemappen.
De nieuwe plattegrond is uit, klik hier!

 

Deel deze pagina:

 

 

agricamp picobello anwb camping italie 4 agricamp picobello anwb camping italie 4 agricamp picobello anwb camping italie 4 agricamp picobello anwb camping italie 4

Agricamp-Picobello-B-and-B-minicamping-outdoor-trekking-rental-bike-le-marche-italie

 

 

Hoogseizoen: 1 juli t/m 31 augustus
Laagseizoen: 1 mei t/m 30 juni en van 1 september t/m 1 oktober

Tarief per dag: 
Hoogseizoen
Volwassenen € 10,50
Kinderen < 12 jr. € 5,50
Tentplaats € 11,00
Bijzettent € 5,50

Laagseizoen
Volwassenen € 9,50
Kinderen < 12 jr. € 5,00
Tentplaats € 10,00
Bijzettent €4,50

  • Per tentplaats maximaal 1 bijzettent
  • Prijzen zijn incl. het gebruik van koud en warm water en parkeren auto / motor
  • Inchecken: na 15.00 uur
  • Uitchecken: voor 11.00 uur

Agricamp Picobello heeft:

Gezien dit geringe aantal raden wij u dan ook aan ruim van tevoren te reserveren zodat u er zeker van bent uw vakantie in Le Marche bij ons door te kunnen brengen.

Na ontvangst van uw gegevens sturen wij u een voorlopige reservering met daarbij het verzoek binnen twee weken een aanbetaling te doen. Onze bankgegevens treft u hierin aan. Voor al onze accommodaties geldt een reserveringsperiode van minimaal 3 nachten.

  • Aanbetaling tentplaats: € 75,– (+ reserverings kosten)
  • Aanbetaling Bed & Breakfast: 50% van de verblijfskosten
  • Aanbetaling Pipowagen: 50% van de verblijfskosten
  • Aanbetaling Picobello Shell: 50% van de verblijfskosten
  • Reserveringskosten: € 10,–

Zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben sturen wij u een bevestiging van uw reservering. Voor een tentplaatsreservering geldt dat verrekeningen plaatsvinden tijdens uw vertrek. Voor de huurtent, de B & B, De Picobello Shell en de Pipowagen dient u de resterende 50% te hebben betaald uiterlijk 14 dagen voor aankomst.
Gebruik het formulier hieronder om uw reservering te plaatsen.

Reserveren Kamperen

 

Agricamp Picobello is o.a. aangesloten bij:

org-grijs-anwb-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoororg-grijs-asci-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoororg-grijs-groene-vakantiegids-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-trekkingorg-grijs-zoover-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoor