De Picobello Shell

Picobello Shell

… Amai; die Picobello Shell is echt de max!! … Kristof

De Picobello Shell is in al zijn facetten een uniek onderkomen te noemen. Prachtig vormgegeven past de Shell uitstekend op zijn plaats. Gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien om het de bewoners naar de zin te maken. De verlichting wordt geregeld via led lampen welke gevoed worden door zonne energie zodat de Shell ‘energie neutraal’ mag worden genoemd. De constructie is opgebouwd uit duurzaam Noord-Europees naaldhout en afgewerkt met een beits op waterbasis. De natuurlijke uitstraling wordt nog versterkt door de wanden die gemaakt zijn van zogenaamde ‘schorsdelen’; grof gezaagde planken waar de boombast nog aan zit. Deze ‘houten tent’ is een mooie combinatie van glamping in Le Marche en verblijven op een kleinschalig Agriturismo dichtbij de Adriatische Zee en de bergen van het Nationaal Park Monti Sibillini.

U slaapt in echte bedden, gekookt wordt er op een volledig ingerichte ‘buitenkeuken’ en een eigen betegeld terrasje maakt het helemaal af. Bedlinnen en handdoeken hoeft u niet mee te nemen; alles is aanwezig!
Verder wordt er gebruik gemaak van het toilet en de douche in ons ruime en altijd schone sanitair gebouw.

Met De Picobello Shell weet Agricamp Picobello zich te onderscheiden en bieden wij onze gasten de gelegenheid ‘anders’ op vakantie te zijn. De Italianen noemen het ‘La Baita’ (de berghut) en dat is een benaming die de Shell eer aan doet. Laat je verrassen en kies voor iets bijzonders, iets speciaals … iets wat bij jou past?! Om de Shell nog beter te ontdekken bekijk je de foto’s in ons fotoboek!

Deze prachtige accommodatie staat op een ruime plaats met vrij uitzicht!

Krijg een nog betere indruk van de Picobello Shell door naar beneden te ‘scrollen’ en op de video te klikken!

Deel deze pagina:

kamperen-shell-camping-minicamping-vakantie

kamperen-vakantie-outdoor-Italië-Marche-minicamping

 

Hoogseizoen: 1 juli t/m 31 augustus
Laagseizoen: 1 mei t/m 30 juni en van 1 september t/m 1 oktober

Tarief per dag: 
Hoogseizoen € 70,–

Laagseizoen € 55,–

 • Prijs op basis van 2 personen en een minimum verblijf van 3 nachten.
 • Voor een persoon extra wordt € 7,50/dag berekend.
 • Het maximaal aantal personen wat kan verblijven in de Picobello Shell is 4.
 • Kosten eindschoonmaak € 30,–
 • Inchecken: na 15.00 uur
 • Uitchecken: voor 11.00 uur

Agricamp Picobello heeft:

Gezien dit geringe aantal raden wij u dan ook aan ruim van tevoren te reserveren zodat u er zeker van bent uw vakantie in Le Marche bij ons door te kunnen brengen.

Na ontvangst van uw gegevens sturen wij u een voorlopige reservering met daarbij het verzoek binnen twee weken een aanbetaling te doen. Onze bankgegevens treft u hierin aan. Voor al onze accommodaties geldt een reserveringsperiode van minimaal 3 nachten.

 • Aanbetaling tentplaats: € 75,– (+ reserverings kosten)
 • Aanbetaling Bed & Breakfast: 50% van de verblijfskosten
 • Aanbetaling Pipowagen: 50% van de verblijfskosten
 • Aanbetaling Picobello Shell: 50% van de verblijfskosten
 • Reserveringskosten: € 10,–

Zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben sturen wij u een bevestiging van uw reservering. Voor een tentplaatsreservering geldt dat verrekeningen plaatsvinden tijdens uw vertrek. Voor de huurtent, de B & B, De Picobello Shell en de Pipowagen dient u de resterende 50% te hebben betaald uiterlijk 14 dagen voor aankomst.
Gebruik het formulier hieronder om uw reservering te plaatsen.

Reserveren Shell

Agricamp Picobello is o.a. aangesloten bij:

org-alan-rogers-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoororg-grijs-anwb-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoororg-grijs-asci-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoororg-grijs-zoover-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoor