Wandelen in Le Marche

Wandelboekje Le Marche

Trots zijn we op onze eerste publicatie! In een prachtig vormgegeven boekje beschrijven we 14 wandelingen in het Nationaal Park Monti Sibillini. De tochten zijn praktisch ingedeeld naar niveau, voorzien van GPS coördinaten en geillustreerd met foto’s van de betreffende gebieden. Het geheel is gedrukt op waterafstotend gelamineerd 400 grams papier op A5 formaat. Vanwege het ringband systeem is het boekje makkelijk mee te nemen in de rugzak en praktisch in het gebruik.

Behalve de beschreven bergwandelingen staat er meer informatie in deze uitgave. Zo is er een bladzijde gewijd aan Montelparo, het stadje waar wij ons bevinden, besteden we uiteraard aandacht aan het Nationaal Park en vindt u informatie over Le Marche in de winter. Details over wat Agricamp Picobello is en voor haar gasten betekent ontbreken natuurlijk niet. Al met al zijn er ruim 40 pagina’s gevuld en kan de sportieve vakantieganger er mee ‘aan de slag’.

Bestellen van de Agricamp Picobello wandelgids:
De boekjes liggen bij ons op voorraad maar we kunnen het ook voor u opsturen naar uw postadres.
De kosten daarvoor bedragen: €14,95 voor het boekje plus
€ 10,– porto- en handlingkosten*.
Wilt u het boekje bestellen stuurt u dan een email naar info@agricamppicobello.com met als vermelding:
‘Boekje 14 wandeltochten’.
U krijgt van ons dan een bericht terug met de relevante gegevens betreffende betaling en verzending.

* Portokosten worden berekend volgens de actuele tarieven van de Poste Italiane.

Deel deze pagina:

 

 

Agricamp Picobello is o.a. aangesloten bij:

org-grijs-rustiek-kamperen-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoororg-grijs-vekabo-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoororg-grijs-zoover-Agricamp-Picobello-Huurtent-2-minicamping-bed&breakfast-outdoor